Leveranser

Vi erbjuder gratis leverans inom Sverige.

En leveransbekräftelse och ett spårningsnummer skickas via mail när din beställning har lämnat vårt lager vilket gör det enkelt att spåra din beställning. Skare använder DHL Service Point, din beställning kommer att skickas till ditt närmaste lokala utlämningsställe och du kommer att meddelas när ditt paket har kommit. 

Paketet måste hämtas inom 14 dagar efter ankomst. Om detta inte görs kommer paketet att skickas tillbaka till oss och vi kommer behöva debitera er 300 kr (för att täcka kostnaden för att skicka och returnera paketet). 

Returer

Vi vill att du ska vara trygg med ditt köp och erbjuder därför fri retur om du inte är nöjd med din produkt. Alla returer måste behandlas inom 30 dagar från att du mottagit din leverans. Produkten ska returneras oanvänd och i samma skick som du mottagit den, i originalförpackning och med alla delar inkluderade.

Vänligen notera att om du inhandlat din produkt någon annanstans än på vår hemsida, behöver du vända dig direkt till inköpsstället vid retur och då gäller deras inköps- och returvillkor.

För att returnera 

Skicka ett mail till hej@skaredesign där du berättar att du vill göra en retur

Förse oss med ditt ordernummer och namnge mailet med “Retur” så återkommer vi till dig med returetiketter och vidare instruktioner.